GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Sacrilege
Server StatusWelcome

Regulile ClanuluiPrima regula si cea mai importanta: suntem un clan de prieteni si ne comportam ca atare. Ajuta pe oricine sa se simta bine si binevenit in clan. Nimeni nu trebuie sa se simta dat la o parte, este de datoria fiecaruia din noi sa-si intalneasca colegii de clan. Folositi forumul pentru a va cunoaste mai bine. De asemenea pentru o coordonare mai eficienta folositi Ventrilo.

Nevoi si excese: Toti avem nevoie de cate ceva (fie items, help la quest-uri, xp sau simpla socializare). Pentru a ne intelege mai bine postati pe site la sectiunea "Crafting" cele necesare, iar ofiterii vor stabili prioritatile(in functie de cooperare, activitate,contributia fiecaruia si necesitate reala).

Raspundem solicitarilor clanului sau a membrilor clanului: Daca clanul va cheama, este de datoria fiecaruia ca cel putin sa dea un raspuns la chemarea respectiva. Nu ignorati chemarile colegilor vostri, s-ar putea sa aiba nevoie de voi.

Tratam restul populatiei din L2 cu bun simt: Si ei sunt jucatori cu aceleasi drepturi ca ale voastre, si lor le place sa joace jocul la fel de mult ca si voua, deci trebuie sa respectam toti jucatorii, indiferent de clasa, clan sau alianta. Amintiti-va ca de fiecare data cand vorbiti sau spuneti ceva, reprezentati clanul si alianta voastra.

Participam activ la evenimentele organizate de clan sau alianta: Trebuie sa vizitati pagina clanului cel putin o data pe zi pentru anunturi importante, evenimente si noutati.

Stam departe de probleme: Evitati problemele de fiecare data cand puteti, astfel va veti pastra experienta si item-urile. Clanul nu isi va suma responsabilitatea pentru obiecte picate in bataliile PVP. Luptam impreuna si invingem impreuna. Nu avem nevoie de "eroi"!

News
ArchivesRSS

Clan Hall

thedark1_ro, Aug 6, 08 2:26 PM.
Starting from now on we have a home: Ruby Hall in Gludio Town.

Multumiri tuturor celor care au contribuit la obtinerea acestui clan hall. Sa va folositi de el cu placere :)

This Weekend Academy Powerlevel

thedark1_ro, Aug 1, 08 8:46 PM.
In acest weekend vreau sa strangem punctele necesare pentru a face clan level 6.

Mai sunt necesare inca 5k CRP pentru level 6 asa ca am hotarat sa impulsionam putin treaba si vom face powerlevel la caracterele care intra in academy. Fiecare clan member isi va face un char nou, care va fi crescut prin academy.

Pentru cei care nu stiu ce inseamna powerlevel: in 3 ore sau mai putin va putem creste un caracter de la lvl 1 la lvl 40. Asa ca daca vreodata ati vrut sa vedeti cum e o anumita clasa, dar va fost lene sa faceti acele prime 40 de nivele, acum este sansa voastra, deoarece ne vom ocupa noi de lvl up. Nici macar nu trebuie sa fiti prezenti pe parcursul powerlevel-ului. Lasati caracterul jos si va intoarceti si il gasiti lvl 40.

Membrii care mai au caractere in academie sunt rugati sa termine cat mai rapid quest-urile pentru a elibera locurile.

Events
There are no upcoming events.
RSS

TS Server Status

Advertisement

So-and-so has logged on!
%title%
%message%