Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Feature Discussion > Guild Site profile image
Arisraven (New Admin) 1/11/2011 1:18 PM EST : Guild Site profile image
Arisraven
Posts: 12
Becoming Adept!

I am having an issue where I can't change my profile pic on my guild's website.  When I go to preferences and I go to upload new image, my previous image is still saved/showing up.  And now I can't delete out the old image so I do not display an image.  Anyone have any ideas?

P.S.  I tried to change the image here and still no luck
TopBottom

Everdark (MVP) 1/11/2011 2:22 PM EST : RE: Guild Site profile image
GuildPortal MVP
Everdark
Posts: 3953
Zomgawsh Poster

I tested this out with one of my test accounts and indeed it won't change after the initial upload, as posted above.

Also, there used to be an option to point to a URL, say something that you already have uploaded to File Manager or other file server. I don't see that option anymore.

"The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it." 

 
Everdark (T), Evadarr, Nevinn (AC), Soninn, Croninn, Zakarr, Avirded (SC)
TopBottom

Arisraven (New Admin) 1/11/2011 3:14 PM EST : RE: Guild Site profile image
Arisraven
Posts: 12
Becoming Adept!

Ok, glad to hear that someone else can't change the image.  At first I thought it was just me.  Yesteday there was the option to at least delete out the image, so today when I went in and saw a "new" setup I tried that, but same result......except now I can't even delete out the image.
TopBottom

Ansu (New Admin) 1/11/2011 4:52 PM EST : RE: Guild Site profile image
Ansu
Posts: 783
Zomgawsh Poster

Woah... this is bad.   This is so very very very bad.

Being able to only upload and not point to a URL?  This breaks dynamically updating avatars (not to mention adding bandwidth usage on GP).

p.s.: What's with the awkward avatar reflections?
TopBottom

Sandy Lewis (Blue Collar) 1/11/2011 5:58 PM EST : RE: Guild Site profile image
GuildPortal Support
Sandy Lewis
Posts: 1153
Zomgawsh Poster

So after looking at the "most recent Post" list today  -- I think I am going to end up sounding like a broken record today  .  But here goes  ---  I will have Aaron look into this.
Sandy Lewis, GuildPortal Support
Admin Community - FAQ - Videos - Support Tickets
TopBottom

Arisraven (New Admin) 1/12/2011 12:01 AM EST : RE: Guild Site profile image
Arisraven
Posts: 12
Becoming Adept!

Looks fixed!!!!
TopBottom

Ansu (New Admin) 1/12/2011 12:22 AM EST : RE: Guild Site profile image
Ansu
Posts: 783
Zomgawsh Poster

It's back again.
TopBottom

Arisraven (New Admin) 1/12/2011 11:06 AM EST : RE: Guild Site profile image
Arisraven
Posts: 12
Becoming Adept!

Ok, now I am back to the image I don't want and I can't change the image again.  Hmmm, it was fixed for a bit last night.

Its fixed..........I had to clear out my cache, for some reason it wasn't updating.
TopBottom

Aaron Lewis (Blue Collar) 1/13/2011 12:55 PM EST : RE: Guild Site profile image
GuildPortal Dev
Aaron Lewis
Posts: 1979
Zomgawsh Poster

Being able to only upload and not point to a URL?  This breaks dynamically updating avatars (not to mention adding bandwidth usage on GP).

Will have this back to the way it was before with today's push.

p.s.: What's with the awkward avatar reflections?

Those have been there for a long time. They should probably be optional, though. I'll see if I can get to that while I'm in that section.
Aaron Lewis, GuildPortal.com
TopBottom

blackice504 (New Admin) 5/9/2011 3:59 PM EST : RE: Guild Site profile image

blackice504
Posts: 5
Getting Started!

Hi i am new to this site so far so good and just starting to get the hang of all the functions on setting up the site so far i am happy with allot of things.
1) i notice that i can not get a Gif file to be the banner image no matter what i do is there a reason for this?
2)the theme i selected is good but the corners seems to be upside down or something at first i thought they where the wrong way arround but when i swapped them it just made it look more out of place so i put it back.
3)the connections from this site to TS Viewer seem to be sperattic at best i know you only support mumble and ventrillo wich cannot be used by any serious gamer hence i use the best Teamspeak 3 any reason the site discourages Teamspeak ?

PS The Teamspeak 3 server i host my self in Australia Sydney on a Quad core Xeon 3.0Ghz 16Gb Ram with Multi-Mode Fiber @ 10Gb into my Switch thus no lag at my end.

the server i use for Teamspeak 3 is Linux as well it also hosts a small private website and is a file Server for my network.

Backup Teamspeak server is 2.8Ghz 4Gb ram 1Gb copper into the switch <<< even with the backup there is no possible lag.

to the TsViewer site we have a very high uptime 99% last time i checked.
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%