Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Feature Discussion > Can't link a video
jefus (New Admin) 8/26/2011 3:24 PM EST : Can't link a video
jefus
Posts: 1100
Zomgawsh Poster

When trying to add a video to the mainpage of my site I am unable to get the Video to be embedded in the new news story. When I am in news editor the video looks fine however when I post the story it simply displays the link to the embedded file spawning it in a new window. Is their anyway to display this as it is in the preview so the video shows as embedded on the main page?

my site is http://sameoldbulls.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=279213&TabID=2343110 the example is the top new story, if i am being stupid and this is something I am doing wrong please let me know

thanks for the help
TopBottom

Sandy Lewis (Blue Collar) 9/2/2011 7:05 PM EST : RE: Can't link a video
GuildPortal Support
Sandy Lewis
Posts: 1153
Zomgawsh Poster

Aaron is looking into this it seems to work for everything but "News" items right now.
Sandy Lewis, GuildPortal Support
Admin Community - FAQ - Videos - Support Tickets
TopBottom

Miss Kate (New Admin) 9/30/2011 10:31 AM EST : RE: Can't link a video
Miss Kate
Posts: 26
Becoming Adept!

I am having the same issue
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%