Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Sound issues
Ashala (New Admin) 2/27/2007 2:13 AM EST : Sound issues
Ashala
Posts: 280
Fingers of Fury!

Trying to add sound to my site. I have downloaded a song I like to my computer and then went to the file manager to upload. It was uploaded. Then went to site page and pasted the URL to the sound box and clicked on preview. Nothing....

I have tried a different song and it works fine. What am I doing wrong? I am new at all this so I dont really familiar with codes and such, but the song that works is saved as an mp3 and the one that doesnt is saved as .asx. Song was purchased and downloaded from Rhapsody. Do I need to change it to an MP3 and if so..how do I do that?

Thanks for you help!
TopBottom

Karmala (New Admin) 3/1/2007 4:41 PM EST : RE: Sound issues
Karmala
Posts: 1254
Zomgawsh Poster

I have had this problem before even though my uploaded file was an MP3.

But regarding converters, just Google 'free MP3 converter'. They're easy to find and easy to use. You can use one to convert your file to an MP3. I actually think GP requires your sound files to be .wav, .midi, or MP3 files. Not sure about the current file format you're using.

Anyway, hope that helps.
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%