Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Theme having a problem??
waedon (Guild Admin) 3/5/2009 1:34 PM EST : Theme having a problem??

waedon
Posts: 558
Zomgawsh Poster

my theme of my site started this morning having a problem...when using my custom css all the letter has changed to background color(no can see)heh.

My site css is turned off just to be able to read the text.

the reason i say theme is because i checked with another different guild site that uses the same theme and they are having the same problem.

their site and their site not fixed(well heck mine is not fixed either) but it looks yucky with readable text.

THeir site unreadable
http://admins.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=38980&TabID=345399

please advice on how to fix this, my brain is mush do to the flu, so please don't breath to close to this forum.

TopBottom

Edofa (Guild Admin) 3/5/2009 3:36 PM EST : RE: Theme having a problem??
Edofa
Posts: 588
Zomgawsh Poster

Our guild site is having the same issues.

http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=45877&TabID=403652
TopBottom

Jaggie (New Admin) 3/6/2009 6:46 AM EST : RE: Theme having a problem??
Jaggie
Posts: 1722
Zomgawsh Poster

Same problem.   :  x
TopBottom

Mottie (MVP) 3/6/2009 7:19 AM EST : RE: Theme having a problem??
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3883
Zomgawsh Poster

Hey Everyone,

It looks like that purple theme in general has been having problems... if you look in the Custom CSS, find this line and add the pound sign "#" in red.
body{font:12px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;margin:0px 0px;padding:0 0;
background: #000000;
scrollbar-3dlight-color:#6a6a6a;
scrollbar-arrow-color:#fc9b00;
scrollbar-darkshadow-color:#000000;
scrollbar-face-color:#1f1f1f;
scrollbar-highlight-color:#1f1f1f;
scrollbar-shadow-color:#000000;
scrollbar-track-color:#2e2e2e; color: #e7e7e7}
TopBottom

Daneera (New Admin) 3/6/2009 8:40 AM EST : RE: Theme having a problem??
Daneera
Posts: 2759
Zomgawsh Poster

Think having the same problem the time date stamp on shout box and the shouts themselves dont appear (bad font color) same on the textunder forum titles and last poster information

I added the # sign so have:

/* The content of the posts (body of text) */
body{font:12px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;margin:0px 0px;padding:0 0;
background-image: url('/CExplorer/Themes/EQ2/back.gif');
scrollbar-3dlight-color:#6a6a6a;
scrollbar-arrow-color:#fc9b00;
scrollbar-darkshadow-color:#000000;
scrollbar-face-color:#1f1f1f;
scrollbar-highlight-color:#1f1f1f;
scrollbar-shadow-color:#000000;
scrollbar-track-color:#2e2e2e; color: #e7e7e7}

but still no joy
TopBottom

Mottie (MVP) 3/9/2009 4:50 AM EST : RE: Theme having a problem??
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3883
Zomgawsh Poster

Is this fix not working for everyone? If you still need help, please provide a link to your site.
TopBottom

Sabelynn11 (New Admin) 3/10/2009 7:00 AM EST : RE: Theme having a problem??
Sabelynn11
Posts: 768
Zomgawsh Poster

My site is also having a problem with the Sunset theme that I am using:

- The background isn't showing on any of the pages. 
- The navigation tab hover feature is screwing up (when you hover over the tab, the text moves to the left.)
- The shout box button (to add shouts) is gone.
- And last, some of the side content boxes have shifted the content to the left.

Here's a link to our site:  http://ascendance-turalyon.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=240839&TabID=2026756

My skills here are limited and I don't want to tinker with it without some guidance, so thanks in advance! 


TopBottom

Cawty (New Admin) 3/10/2009 7:22 AM EST : RE: Theme having a problem??
Cawty
Posts: 1034
Zomgawsh Poster

It looks like some things got changed in the global CSS, again, and the 100% width problem isn't fixed still.  this is the second round of "breakage" recently.   

Is there any "official" word on this anywhere?
TopBottom

Terratonic (Guild Admin) 3/10/2009 12:50 PM EST : RE: Theme having a problem??
Terratonic
Posts: 2637
Zomgawsh Poster

It's looking like a number of the older themes were just out right deleted, along with things such as the background images.

This really actually steams the hell out of me because I can't find the tile I was using as a background in my content boxes anywhere on the web and I REALLY liked it.

My users liked it.

But it was taken away pretty much without so much as a "oh.. heads up folks".

this is NOT a cool move Aaron.



forumavatar.jpg picture by terrafan02 
GAH - Wendy Wildstar
HeroWorks - Lady Spectrum, Terratonic

@Titansfan
TopBottom

Didokova (Guild Admin) 3/11/2009 1:55 AM EST : RE: Theme having a problem??
Didokova
Posts: 1043
Zomgawsh Poster

I am having a problem with my banner inage is to the left still instead of center WTF get it together Guild portal 
Didokova banner
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%