Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Site/Forums issue
Extell (New Admin) 12/30/2008 2:53 AM EST : Site/Forums issue
Extell
Posts: 347
Fingers of Fury!

Not sure if this is a problem with GuildPortal forums or just something I have set and Im not finding the cause. On the forums I maintain when viewing the main list of forum categories, the far right side (where it lists the "Last Post" section) is getting cut off. And not by the browser's sides. I have set the page to be 1000px wide (but have also tried it 100% of the page). Even tried setting the width of the "center" section of content boxes with no change (doesnt even affect the forums width at all).



Really wierd. Any ideas what would cause this?
TopBottom

Extell (New Admin) 12/31/2008 2:40 AM EST : RE: Site/Forums issue
Extell
Posts: 347
Fingers of Fury!

I guess maybe seeing the site/forums would help (so people can look at code). Anywho, I found out this only happens in IE7. On my Opera it looks just fine.

http://lowmalfurion.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=68496&TabID=593330
TopBottom

Mottie (MVP) 12/31/2008 5:39 AM EST : RE: Site/Forums issue
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3883
Zomgawsh Poster

Hi Extell!

Silly IE causing trouble again... this took me a bit to figure out a fix. And since you have set widths on your site, try adding this to the CSS you have in your Banner Area
.CenterContentZone .ContentBoxBody table { width: 800px; }
It should take care of the problem, but if you ever change the width of your site, just adjust the size in this CSS (in red).
TopBottom

Extell (New Admin) 12/31/2008 6:01 AM EST : RE: Site/Forums issue
Extell
Posts: 347
Fingers of Fury!

Great work as usual Mottie. Thanks for the fix
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%