Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > How to add a theme to your GuildPortal site using CSS
Jourdo (New Admin) 2/13/2009 3:28 AM EST : RE: How to add a theme to your GuildPortal site using...

Jourdo
Posts: 14
Becoming Adept!

Thank you Eph. Worked fine.
TopBottom

Greboleus (New Admin) 6/14/2009 12:52 AM EST : RE: How to add a theme to your GuildPortal site using...
Greboleus
Posts: 81
Posts With Wolves

Hi Mottie. I am having one issue with this.

Here is my website:
http://enemy2horde.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=300167&TabID=2515924



As you can see, I have some custom borders enabled, however, the default red header on all of the boxes still shows and makes everything look veeeeerrry crappy. how do i disable that?

thanks,
greboleus
TopBottom

Eph (MVP) 6/14/2009 7:10 AM EST : RE: How to add a theme to your GuildPortal site using...
GuildPortal MVP
Eph
Posts: 596
Zomgawsh Poster

Found this piece of code in your css, think this is causing you your problems.

.ContentBoxTitle, .ContentBoxTitle td
{
background:transparent url(http://www.axiomfiles.com/Images/Dynamic/990000_000000_v_hi27.jpg) repeat scroll 0 0;
color:#FFFFFF;
padding:5px;
}
TopBottom

Greboleus (New Admin) 6/14/2009 11:20 AM EST : RE: How to add a theme to your GuildPortal site using...
Greboleus
Posts: 81
Posts With Wolves

uhm okay. i am a coding SUPER NOOB, lol. what is the piece of CSS that i would need to put in to fix it?

nevermind! i fixed it. thank you so much!
TopBottom

Greboleus (New Admin) 6/14/2009 10:51 PM EST : RE: How to add a theme to your GuildPortal site using...
Greboleus
Posts: 81
Posts With Wolves

i'm having another problem with my borders. on a couple of the content boxes, the right hand border image is moved way off to the right. my website is here. thanks
TopBottom

Eph (MVP) 6/15/2009 4:35 PM EST : RE: How to add a theme to your GuildPortal site using...
GuildPortal MVP
Eph
Posts: 596
Zomgawsh Poster

I assume you took your custom border down, because all I'm seeing is the red title border now.

I did notice your picture for Malygos Down! is quite big and pushing your right content boxes off page.
TopBottom

Greboleus (New Admin) 6/15/2009 5:06 PM EST : RE: How to add a theme to your GuildPortal site using...
Greboleus
Posts: 81
Posts With Wolves

yes thats the main problem i have now. i accidentally deleted the CSS.... lol. how can i fix the border from being pushed off page?
TopBottom

Eph (MVP) 6/15/2009 5:10 PM EST : RE: How to add a theme to your GuildPortal site using...
GuildPortal MVP
Eph
Posts: 596
Zomgawsh Poster

I don't know about the borders since they aren't up to see where the problem is. But to get the content boxes to fit on the page, you need to make that picture for Malygos Down! a little smaller.
TopBottom

Greboleus (New Admin) 6/15/2009 5:33 PM EST : RE: How to add a theme to your GuildPortal site using...
Greboleus
Posts: 81
Posts With Wolves

i deleted the Malygos Down! picture from that content box now so that i can see everything without having to scroll while i redo our website. it used to look AMAZING. i accidentally deleted the entire CSS
TopBottom

Eph (MVP) 6/15/2009 7:14 PM EST : RE: How to add a theme to your GuildPortal site using...
GuildPortal MVP
Eph
Posts: 596
Zomgawsh Poster

While in edit mode, you could just rclick the picture, then select image properties, there will be options to resize the pics there, just fyi for next time you put a pic in there.

Yeah I've done that myself before, now I always keep a copy of it saved in notepad.
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%