Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Custom WoW Server Status (using XSL)
Mottie (MVP) 2/26/2009 1:27 PM EST : RE: Custom WoW Server Status (using XSL)
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3884
Zomgawsh Poster

Hi Greboleus!

Could you share your site URL as well? And a link to your XSL.
TopBottom

Greboleus (New Admin) 2/27/2009 7:07 AM EST : RE: Custom WoW Server Status (using XSL)
Greboleus
Posts: 81
Posts With Wolves

sure!
http://enemy2horde.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=300167&TabID=2515924

im not sure how to link the XSL. i have it uploaded to the website, but when i go into file manager it isn't showing. the only things that are showing are the screenshots other admins have uploaded.
TopBottom

Mottie (MVP) 2/27/2009 7:51 AM EST : RE: Custom WoW Server Status (using XSL)
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3884
Zomgawsh Poster

Hi Greboleus,

I don't even see your server status window working... I see this error:
Error parsing XML/XSL, details as follows: The remote server returned an error: (404) Not Found.
And sadly because of the way XSL/XML is set up for this, I can't see what is going on.
TopBottom

Danegar (New Admin) 4/8/2009 7:08 PM EST : RE: Custom WoW Server Status (using XSL)

Danegar
Posts: 26
Becoming Adept!

Thank you for all the great code.

Unfortunately, I'm having the same problem that the above guy is having.  I have put the $block and the <style> CSS </style> code in my Banner HTML but when I enable it, my banner disappears, although the server content box is perfect.  If I disable it, the banner is fine and the server content box works but has no background image.

Any help would be appreciated.  Here are my links:

http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=15567&TabID=131486

http://www.axiomfiles.com/Files/15567/serverstatus.txt  (XSL file)

Thanks.
TopBottom

Mottie (MVP) 4/9/2009 8:42 AM EST : RE: Custom WoW Server Status (using XSL)
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3884
Zomgawsh Poster

Hi Danegar!

Hmmm, I tried every which way I could to duplicate this problem, but I haven't been able to... I'm wondering if you could just add the image directly into the banner area.

Instead of using the $block[bannerimage] in the Banner HTML, try just adding this:
<center><img src="http://www.axiomfiles.com/Files/15567/15567.jpg" /></center>
then add the <style>CSS</style> below it, enable the box and save. I'll cross my fingers.
TopBottom

Danegar (New Admin) 4/9/2009 11:36 AM EST : RE: Custom WoW Server Status (using XSL)

Danegar
Posts: 26
Becoming Adept!

Hi Mottie!

Thanks so much for the information.  That fixed it!

On to the next challenge!
TopBottom

xBlazinx (Guild Admin) 1/18/2011 5:44 PM EST : RE: Custom WoW Server Status (using XSL)
xBlazinx
Posts: 177
Posts With Wolves

Hello, 

I followed your instruction, I got the picture up and all that but I there's no up or down arrow or the actual status of the server. Any reason why this is happening? 

Site is: http://www.abomination.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=347486&TabID=2909421

xml url: http://www.axiomfiles.com/Files/347486/serverstatus.xsl

Also, when I added the link you posted for the banner area. Custom HTML - Banner Area our banner disappeared? And when I tried adding to Custom HTML - Boxes, Left Side. The image disappeared.
----------------------------------------------------------
Photobucket
TopBottom

Mottie (MVP) 1/19/2011 9:51 AM EST : RE: Custom WoW Server Status (using XSL)
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3884
Zomgawsh Poster

Hi xBlazinx!

With the armory change, this script broke. But GuildPortal does now have a built-in wow server status widget now with the same design so you can use it
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%