Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Content Box Width Changed?
Azbulldog (New Admin) 3/5/2009 2:29 PM EST : Content Box Width Changed?
Azbulldog
Posts: 432
Fingers of Fury!

I haven't touched anything but today the widths of the content boxes on the right side of our site are much wider than normal. What happened? It's easier to see when looking on our forums page, as it's not supposed to cover half the page. I can't seem to manually edit the width either, and it looks as if its being cause by the longer lines of text not being dropped down a line. I'm using Firefox, I switched to IE and it looked about the same.

http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=114966

TopBottom

Avandius (New Admin) 3/5/2009 3:06 PM EST : RE: Content Box Width Changed?
Avandius
Posts: 337
Fingers of Fury!

Same thing happened on my site. My top nav bar aligned to the left and the guild progression bar moved up some.

Also lost my News Background borders. Gah, i wish GP would test this stuff before they changed things.

Any idea how to fix this?

http://testament.guildportal.com
TopBottom

IceburgTX (Guild Admin) 3/5/2009 6:19 PM EST : RE: Content Box Width Changed?
IceburgTX
Posts: 800
Zomgawsh Poster

Same thing here, and it has overridden our CSS making our text white instead of black. Now all the content on our site is unreadable without highlighting it.

Any news on this, GP? Sure would like to see something...

www.efr-wow.com

Thanks,
D
“Fail to honor people, they fail to honor you; but of a good leader, who talks little, when his work is done, his aims fulfilled, they will all say, 'We did this ourselves.'" ~ Lao Tzu
TopBottom

Mickett70 (New Admin) 3/6/2009 2:45 AM EST : RE: Content Box Width Changed?
Mickett70
Posts: 49
Becoming Adept!

I have the same issue with our guild's site. Nothing was adjusted but as of yesterday the width of the login area as well as the content tables has changed to fill the width of the screen. The background image in our navigation bar has also resized.

http://royalpain.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=213148&TabID=1798085
TopBottom

ransim (New Admin) 3/6/2009 5:00 AM EST : RE: Content Box Width Changed?
ransim
Posts: 1093
Zomgawsh Poster

As a note guys, I was able to fix mine by adding px to the number in the admin panel.

So if you had 200 before you'll want to have 200px.
TopBottom

Mottie (MVP) 3/6/2009 6:06 AM EST : RE: Content Box Width Changed?
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3883
Zomgawsh Poster

Nice catch Ransim!...

Doing what Ransim says will fix Azbulldog's and Mickett70's problem

Avandius, I don't know about the positioning of your progression bar, but to center the text on your state bar, modify this CSS (new stuff in red):
div.StateBar {background-color: transparent; height:10px; padding-top:0px; color: #daca92; margin:0px auto; text-align:center;}
IceburgTX, you are missing a "#" in your CSS... highlighted in red below
body{font:12px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;margin:0px 0px;padding:0 0;
background-image: url('http://i287.photobucket.com/albums/ll125/IceburgTX/WoW%20Stuff/site%20grafix/bkgd_tile2.jpg');
scrollbar-3dlight-color:#6a6a6a;
scrollbar-arrow-color:#fc9b00;
scrollbar-darkshadow-color:#000000;
scrollbar-face-color:#1f1f1f;
scrollbar-highlight-color:#1f1f1f;
scrollbar-shadow-color:#000000;
scrollbar-track-color:#2e2e2e; color: #e7e7e7}
TopBottom

Mickett70 (New Admin) 3/6/2009 6:19 AM EST : RE: Content Box Width Changed?
Mickett70
Posts: 49
Becoming Adept!

The width for the content tables (under manage curr pages section) is already set at px values.

Also under Site Wide Style > Site Layout, content area width is set at 1024px

Is there somewhere else I am missing?
TopBottom

IceburgTX (Guild Admin) 3/6/2009 6:23 AM EST : RE: Content Box Width Changed?
IceburgTX
Posts: 800
Zomgawsh Poster

Mottie, you're a hero among men. Not sure how I missed that big fat flag... Fixed. Much thanks.
D
“Fail to honor people, they fail to honor you; but of a good leader, who talks little, when his work is done, his aims fulfilled, they will all say, 'We did this ourselves.'" ~ Lao Tzu
TopBottom

IceburgTX (Guild Admin) 3/6/2009 6:34 AM EST : RE: Content Box Width Changed?
IceburgTX
Posts: 800
Zomgawsh Poster

While you're on hero status, now that that's fixed, I'm getting an entirely new error.

When I try to insert an externally hosted image (photobucket) into a forum post, I'm getting the following:

"An error has occurred in the script on this page.
Line 63
Char 10
Error Object expected
Code 0
URL: http://guildportal.com/UI/ThirdParties/Telerik/radEditor/InsertImageDialog.aspx

Do you want to continue running scripts on this page?
YES/NO"

It will just return to the insert picture dialog then, once clicked.

Any thoughts?
D
“Fail to honor people, they fail to honor you; but of a good leader, who talks little, when his work is done, his aims fulfilled, they will all say, 'We did this ourselves.'" ~ Lao Tzu
TopBottom

Mottie (MVP) 3/6/2009 6:54 AM EST : RE: Content Box Width Changed?
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3883
Zomgawsh Poster

Hey Mickett70,
I tried that on my test site and it worked... you have to add the PX on the end.

Hey IcebergTX,
The image insert script seems to be broken, I couldn't even get it to work on these admin boards. So I'd just add images while in HTML mode ()... just add the HTML for the image as follows:
<img src="URL to image">
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%