Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
zeffner (New Admin) 9/14/2005 1:26 AM EST : small problem..
zeffner
Posts: 5202
Zomgawsh Poster

recantly had a rogue officer wipe alot of our stuff and delete our web space where we hosted everything.
we have rebuilt most everything effected but for some reason im having  as well as a few others getting the thumb nails to work.

we have uploaded them back to our other space linked to them  and they dont work, uploaded them to guild portal and they dont work..
have checked to make sure they didnt get blocked by this person when he screwed everything up..

we only have one persons sig blocked on our site and the only possiable explantion i can think of for the problem is maybe in blocking one sig we somehoe blocked the others ?

any suggestions or ideas on how to fix this problem  would be appreciated..
thank u all..

ps: arron we are ready to go foward with switching info from
k.o.v.
to
k.o.c.f.
i have mailed u allready but got no response yet , i imagine u are busy lol..
TopBottom

Aaron Lewis (Blue Collar) 9/14/2005 6:44 AM EST : RE: small problem..
GuildPortal Dev
Aaron Lewis
Posts: 1978
Zomgawsh Poster

Let's start by trying to get yours working.. Right now it's set to a URL at 50Megs.com, which doesn't allow remote hosting.
Aaron Lewis, GuildPortal.com
TopBottom

Kelric (Guild Admin) 9/14/2005 8:42 AM EST : RE: small problem..
Kelric
Posts: 1095
Zomgawsh Poster

use the GP Webspace, or www.domaindlx.com/ thats were i host my stuff(Cause I am to lazy to move it all over, its not htat i dont like GP)
-----------------------
Kelric@iglide.net
Kelric 50th Sorcerer--GM of Albions Crusaders of Morgan
Kelric 50 Necromancer--GM of Albions Crusaders of Lamorak
Dalveni 50th Necromancer
Saogan 50th Cleric
Zohon 40st Scout
Admin--Albions Roundtable Raids on Lamorak
bah
TopBottom

zeffner (New Admin) 9/16/2005 4:30 AM EST : RE: small problem..
zeffner
Posts: 5202
Zomgawsh Poster

name="7436049">

hmm the 50 megs site is a paid site by me  its what we have used and still do use for some of the stuff on our site...

we have some stuff hosted and linked there right now that i just put back up.

but i also have tried uploading the picture to guildportal also , its the same one i had before and its not working from there either.

i deleted it many times from guild portal and 50megs and re uploaded it and still no luck...

heres the link to the 50megs site imagie
history
heres the link to the guildportal one
history

if u look at my site the silly post number counters are linked to same folder the above is in at 50megs.com , as well as some of the reply buttons..most everything else has been switched to another place but those are still linked there and work so im puzzled lol...

TopBottom

zeffner (New Admin) 9/16/2005 4:47 AM EST : RE: small problem..
zeffner
Posts: 5202
Zomgawsh Poster

name="7436365">

sigh i got it now...problem was this...

when redoing the thumbnail i was going into chacters settings, then picking the chacter i wanted it on (zeffner)  and choose the genral chacter info  spot and uploaded the link there / linked it from there.. didnt work
but when i used the black tab up top for prefrances  it worked..
thank u all for taking time to look at this.
its funny when i look at the info on my chacter the link is showing up in my more info area but is linking to my thumbnail..

TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%