Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Help from the Community > Unable to Move Forum Posts
Pyxia (Guild Admin) 9/21/2012 12:51 PM EST : Unable to Move Forum Posts
Pyxia
Posts: 3150
Zomgawsh Poster

I am trying to move some posts from one forum thread to another (and I have done it successfully in the past).  I click on "Move" at the bottom of the post .  I am able to choose the target forum, but I don't get an option to choose the target topic.  That field stays blank and the arrow next to it does not light up.



Am I missing something in the process?  I've got quite a few posts to move as I am cleaning up the site before the expansion for Wow comes out.

My site is chivalry.guildportal.com

--
Achievements are zen!

"But there's no sense crying over every mistake
You just keep on trying till you run out of cake."

TopBottom

Archvile9876 (New Admin) 9/25/2012 12:06 PM EST : RE: Unable to Move Forum Posts

Archvile9876
Posts: 2116
Zomgawsh Poster

I have also seen this problem.  I wasn't sure if it was me.  Looks like not.  I get the Forum drop down, but the topic drop down never populates.

I can move an entire thread between forums, but moving a single post seems broken.

Did you open a ticket on this?
TopBottom

Pyxia (Guild Admin) 9/28/2012 12:21 PM EST : RE: Unable to Move Forum Posts
Pyxia
Posts: 3150
Zomgawsh Poster

Not yet.  After the last round of fixes, this is the only thing on the site that doesn't appear to work.  I am going to put in a support ticket this morning.

--
Achievements are zen!

"But there's no sense crying over every mistake
You just keep on trying till you run out of cake."

TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%