Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Feature Discussion > Email and News Article Bugged
Acroyear2 (New Admin) 9/20/2011 11:33 PM EST : Email and News Article Bugged
Acroyear2
Posts: 32
Becoming Adept!

Is anyone else unable to send or reply to emails? I'm also unable to edit or add new news articles on our front page. I'm attaching screenshots of what I'm seeing.

 
I'm using Internet Explorer 9. This problem just started today (9-20-11). The site was working fine up until this point. I sent a support ticket, but any immediate help would be appreciated.
TopBottom

coyy (New Admin) 9/21/2011 5:20 AM EST : RE: Email and News Article Bugged
coyy
Posts: 1205
Zomgawsh Poster

I found if you click the Wysiwyg/html link next to Mode: the edit box does appear.
TopBottom

Merenwench (MVP) 9/21/2011 7:17 AM EST : RE: Email and News Article Bugged
GuildPortal MVP
Merenwench
Posts: 2772
Zomgawsh Poster

My mail is bugged as well

TopBottom

Mimic (New Admin) 9/21/2011 7:24 AM EST : RE: Email and News Article Bugged
Mimic
Posts: 53
Posts With Wolves

My mail is bugged also.     There is no where to see where to post content to unless you click on BbCode and even then it doesn't look like it used to.

I also had to delete the Welcome section from my page as it would not edit it.

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
TopBottom

Mottie (MVP) 9/21/2011 9:29 AM EST : RE: Email and News Article Bugged
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3884
Zomgawsh Poster

I just figured out if you switch the mail to raw mode then back (the links in the upper right corner)... well mine is always in raw mode, the editor reappears. I hope that helps until it gets properly fixed.
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%