Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Feature Discussion > Location option in Bank not working
StoneDogNFS (New Admin) 7/31/2011 4:36 PM EST : Location option in Bank not working

StoneDogNFS
Posts: 216
Fingers of Fury!

We have just started to use our Bank and Resource options on our GP site. When inputting the location of a given item in our Bank the location will only stay displayed as long as the current edit box is open. Once you close that (and/or close our forum page) the location information is gone.

We have tried this from more than just one computer and more than just one city and the results are always the same. The location only stays as long as the current browser/edit session stays open.

I checked the five pages of items we have listed here and could not find this issue previously posted so any help would be appreciated.

PS - We do have a work-around which is to simply add the location to the notes section but if the option is there I for one would like to see it working.
TopBottom

Sandy Lewis (Blue Collar) 8/1/2011 3:57 PM EST : RE: Location option in Bank not working
GuildPortal Support
Sandy Lewis
Posts: 1153
Zomgawsh Poster

Thanks for letting me know.  I will have Aaron look into this,
Sandy Lewis, GuildPortal Support
Admin Community - FAQ - Videos - Support Tickets
TopBottom

Aaron Lewis (Blue Collar) 8/1/2011 5:14 PM EST : RE: Location option in Bank not working
GuildPortal Dev
Aaron Lewis
Posts: 1979
Zomgawsh Poster

Hi there!

I edited one of the items, entered "Test Location", and it took. Could you give an example of a location you enter that's not saving?
Aaron Lewis, GuildPortal.com
TopBottom

StoneDogNFS (New Admin) 8/1/2011 6:56 PM EST : RE: Location option in Bank not working

StoneDogNFS
Posts: 216
Fingers of Fury!

I see where you put the Test Location in. Several of the items after that all show the proper location which were not showing yesterday (another of our officers confirmed that as well.)

Still missing their locations just in the Class Quest Items section are Cruel Talon of Azgoth, Putrid Slime of Helchgam and Rune of Evil Presence. In cosmetics locations are missing for Short-sleeved Dwarf-make Dress, Short-sleeved Summer Tunic and Pants as well as Summer Travelling Cloak. The only entry that has a saved location in Misc. Items is  Sealed Minor Symbol of Morale which means 19 other entries did not save the location. Finally in the Reputation Items section the Mathoms location didn't save, the Well-Kept Mathoms location did save.

The last four items in "Armour" were missing their location but after inputting that info and trying to reproduce what happened yesterday with the disappearing locations I can't reproduce the error. I have left all the other items that were missing their locations blank for now. I'll let our officers know to stay out of that section for the time-being and I'll check back regularly to see what else you would like us to try.

Thanks for the help on this.

TopBottom

Aaron Lewis (Blue Collar) 8/4/2011 2:18 PM EST : RE: Location option in Bank not working
GuildPortal Dev
Aaron Lewis
Posts: 1979
Zomgawsh Poster

Hmmm alright, I edited the location for the Cruel Talon and it saved. Might be that the editor doesn't like something about what you're entering.. Can you give me an example of what you're putting in that's not saving?
Aaron Lewis, GuildPortal.com
TopBottom

StoneDogNFS (New Admin) 8/4/2011 7:33 PM EST : RE: Location option in Bank not working

StoneDogNFS
Posts: 216
Fingers of Fury!

Everything that didn't save is in the post directly above your last one. Although if you're not having any issues while you're trying to do it perhaps we'll go back and change all of the locations again and see what happens. I'll try that and get back to you.
TopBottom

StoneDogNFS (New Admin) 8/4/2011 11:19 PM EST : RE: Location option in Bank not working

StoneDogNFS
Posts: 216
Fingers of Fury!

We seem to have found the issue...I hope this will make sense.

Situation where the inventory location is NOT saved.

1. Create a new item.
2. Input all details about the new item INCLUDING the inventory location.
3. Save and close the editor.
4. Item location remains UNTIL you navigate away from page or close the website.

Situation where the inventory location IS saved.

1. Create a new item.
2. Input all details about the new item EXCLUDING the inventory location.
3. Save and close the editor.
4. Re-open the editor and input the inventory location.

We have tried both of these scenarios multiple times and the only way the item location would save is if we first closed the editor and then re-opened it to add the location. While it would obviously be nice to be able to input all of the info without opening and closing the editor we're at least able to get the locations to work so if you have more pressing matters to attend to we're fine with it as it is.

If you'd prefer to chase this gremlin some more then by all means feel free to let us know what we can do to help out.

Thanks again for the assistance to date...it is appreciated.
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%