Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Control Panel Link not Working
erraziB (New Admin) 4/23/2009 12:46 PM EST : Control Panel Link not Working
erraziB
Posts: 335
Fingers of Fury!

Yeah, exactly what the title says. I was adding in some code, went to go refresh the page and now I can't "EDIT" anything or get to my control panel.
TopBottom

Jizmak-Rebirth (New Admin) 5/12/2009 11:33 AM EST : RE: Control Panel Link not Working
Jizmak-Rebirth
Posts: 1157
Zomgawsh Poster

I am having the same issue in IE6 only.  I can use IE7 or FF to get to the control panel.  This seems to be a change made by GP.  Here is the info that I have found. 

This error is a result of the Sys.application.initialize command and it is reporting that "Object doesnt' support this method"

I have found that it is an error with IE6 and the DOM.  Here is a link to what is going on.  I do not think we can do anything to change it on our end, it has to be done on GP's end and I'm not sure if they are willing to make the change for just a few IE6 users.

http://seejoelprogram.wordpress.com/2008/06/08/when-sysapplicationinitialize-causes-operation-aborted-in-ie/
TopBottom

Jizmak-Rebirth (New Admin) 5/13/2009 5:07 PM EST : RE: Control Panel Link not Working
Jizmak-Rebirth
Posts: 1157
Zomgawsh Poster

After further investigation of this problem I found that ctrl+F5 (which clears the cache) will allow the DOM to load correctly.  Not sure why or how, but this is the work around for my problem at the moment.
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%