Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Choppy Splash/Welcome page
IceHeart. (Guild Admin) 1/18/2009 3:00 AM EST : Choppy Splash/Welcome page
IceHeart.
Posts: 110
Posts With Wolves

Well, seems that the new jQuery 'solution' is happily breaking things right and left..

I seem to now have troubles with my Splash page.. The thing now does not hide the Control, banner and tab sections immediately, but after a second or two.. so it looks 'choppy'.. and the SWF mp3 for some reason plays ok in FF but now does not in IE..

I've been looking at CSS and jQuery but im clueless on this one.. maybe its just Sunday morning and I havent had my complete mug of coffee yet...   so if anybody has any suggestions...

http://shadowsouls.guildportal.com
or
http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=143288

Cheers,
-Ice

TopBottom

Mottie (MVP) 1/18/2009 3:48 AM EST : RE: Choppy Splash/Welcome page
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3883
Zomgawsh Poster

Hi IceHeart!

I've updated the original post here... I hope it works better for you!
TopBottom

IceHeart. (Guild Admin) 1/18/2009 5:16 AM EST : RE: Choppy Splash/Welcome page
IceHeart.
Posts: 110
Posts With Wolves

Okay..  told you I hadn't had my coffee yet ..

Turns out I messed up the <style> tags when I slapped that extra <script> call for JQuery.. trying to fix the wonderful new JQuery call code we have.. *ahem.  but I digress...*   so that was why I was looking 'choppy'..  (I'm a dummy)

I went back to your site and reupdated as per your notes, Mottie, and looks much better.
I found however, that in my case, the external box to the HTML was showing at the top, so I had to add 1 extra class ...

per your instructions, you have
<style type="text/css">
.StateBar, .BannerArea, .TabBar, .PageFooter, div.ContentBoxBody, .ContentBoxTitle, input  { display:none; }
...
</style>

I had to add
<style type="text/css">
.StateBar, .BannerArea, .TabBar, .PageFooter, div.ContentBoxBody, .ContentBoxTitle, .ContentWrapperTable, input  { display:none; }
...
</style>

 not sure if that applies only to me or to everybody else..
I am still having a 'line' showing up that i haven't been able to identify...
and I lost my SWF mp3  ominous sound ...

*goes off to make another pot of coffee....
TopBottom

IceHeart. (Guild Admin) 1/18/2009 10:36 AM EST : RE: Choppy Splash/Welcome page
IceHeart.
Posts: 110
Posts With Wolves

Well, fixed the odd line (gotta love Firebug) and updated the little Mp3 player to a better, newer version (now using EMFF button_silk) for this page .
However it seems I'm still having an issue with getting that sound file to play in IE.. FF runs fine, so any suggestions are welcome.

TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%