Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Has something changed?
Miles Clennell (Guild Admin) 8/20/2009 7:07 AM EST : Has something changed?
Miles Clennell
Posts: 3134
Zomgawsh Poster

I logged on today and our site has gone kinda strange!

Here is a link to a scrrenshot or you can take a look at the site.

The white areas were black previously, I initially attributed this to upgrading to Firefox 3.5.2 but it looks the same on IE.

Also I'm having trouble with the WYSIWYG forum post editor in that sometimes I can't click in it to type anything now. This however seems o.k. in IE.

For a wile now I've been thinking of cleaning up the CSS on the site as it has gone through many changes over time and I'm sure there is loads that is redundant.

The trouble is I'm not really sure what to remove.

Anyone have any ideas?
Anemia Sig 1
TopBottom

Draylor (New Admin) 8/20/2009 7:41 AM EST : RE: Has something changed?
Draylor
Posts: 424
Fingers of Fury!

I've noticed out site is "Slower" (I know slower is reletive to the viewer) - but it's a bit 'laggy' in it's response to scroll down and slower in it's load times, but a second or 2. I noticed a few 'visual' features have changed, the dotted lines etc ...

~Draylor
TopBottom

Eph (MVP) 8/20/2009 8:03 AM EST : RE: Has something changed?
GuildPortal MVP
Eph
Posts: 596
Zomgawsh Poster

Hey Miles, check your settings in the control panel for site style > content boxes > body

I think when the code push went out, maybe some settings in the control panel got reset. I had to go in there and change a few things back to normal. I use CSS to but the control panel was overriding the css. Weird.
TopBottom

Miles Clennell (Guild Admin) 8/20/2009 10:39 AM EST : RE: Has something changed?
Miles Clennell
Posts: 3134
Zomgawsh Poster

Cheers for that Eph, that has sorted it

Still having an issue with the WYSIWYG editor though, seems OK in IE most of the time but generally not working in Firefox 3.5.2.

I also noticed a few small changes, the 'who's online' box seems to have had some changes, it now has some strange spacing issues.
Anemia Sig 1
TopBottom

Giggletlove (New Admin) 8/20/2009 10:50 AM EST : RE: Has something changed?
Giggletlove
Posts: 562
Zomgawsh Poster

I am also having a few of these same issues.  I will check out the suggestions mentioned here thank you!
TopBottom

Draylor (New Admin) 8/22/2009 10:30 PM EST : RE: Has something changed?
Draylor
Posts: 424
Fingers of Fury!

I swear my site has some "lag" to it ... meaning when I go to our page, and scroll etc it lags - goto another site and it doesn't (or for that matter another webpage outside of Guild Portal OR even another Guild Website - and it doesn't seem to 'lag' on me) Our page seems to take a bit to load and when I scroll the page up and down it is slow to react (almost similiar to video lag).

    This leads me to wonder did something change and I need to update / remove something from our page ... I pretty much use the provided templates - with some Free Form HTML boxes or code in the Header and Footer (mostly stuff Mottie has provide/created and I have tweeked to fit our colors etc) - http://totalcarnage.guildportal.com - if someone can look this over and tell me if they see the same thing (I use IE I know Mottie

~Draylor
TopBottom

Draylor (New Admin) 8/25/2009 7:39 PM EST : RE: Has something changed?
Draylor
Posts: 424
Fingers of Fury!

Weird thing is when I hit Mottie's Test site - alot of the pages do the same thing as my Guild site (Kinda sluggish or laggy - when scrolling up or down or moving the mouse around - looks similiar to video lag - BUT - i can come here or other websites and they work 'normally'. Just wondering if something was changed on Guild Portal, and somehow is messing with a custom script (but I don't know enough about it to know what to look for) Any help would be awesome!

~Draylor
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%