Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > theme select issues
Celestian (New Admin) 7/28/2008 9:30 AM EST : theme select issues
Celestian
Posts: 559
Zomgawsh Poster

I am trying to select a new "theme" but it doesn't seem to do anything.

From the control panel I select browse themes, pick one, click next and then "Yes" to the use this theme. I can set it to anything like this but reloading the site doesn't change any of the colours/theme settings.

Am I missing something there?

Thanks!
TopBottom

Celestian (New Admin) 7/29/2008 4:39 AM EST : RE: theme select issues
Celestian
Posts: 559
Zomgawsh Poster

Is this just me or is it a known bug?

TopBottom

539770441_Inactive (New Admin) 7/29/2008 11:41 AM EST : RE: theme select issues

539770441_Inactive
Posts: 6
Getting Started!

Hey i have the same problem on my forum so if some one plz can help out..
TopBottom

Sandy Lewis (Blue Collar) 7/29/2008 1:13 PM EST : RE: theme select issues
GuildPortal Support
Sandy Lewis
Posts: 1153
Zomgawsh Poster

What theme are you having trouble with?  I tried 3 themes and they all worked.

"Control Panel"
"Styles and Colors"
"Select a theme"
pick a theme
Scroll down click the "Next" button
Next click on "Yes I am sure!" then refresh the guild page.
Sandy Lewis, GuildPortal Support
Admin Community - FAQ - Videos - Support Tickets
TopBottom

Mottie (MVP) 7/29/2008 2:42 PM EST : RE: theme select issues
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3884
Zomgawsh Poster

I tried using several themes on one of my sites and it changes all the colors as it should have, but left the box borders. I had the basic blue box borders selected and those never changed.
TopBottom

Celestian (New Admin) 7/30/2008 5:30 AM EST : RE: theme select issues
Celestian
Posts: 559
Zomgawsh Poster

Hum, I tried a random selection and none worked. Which ones worked for you guys?

I also tried using IE and Firefox to make the change incase it was something to do with that.

I am basically wanting to change the "overall" theme  like you do when you first make the site. If this is not the place to do so then perhaps I am doing it wrong.

Styles and Colours->Themes->Browse Themes:
select:
Dark gold
Contributed by Sabaar Spiritclaw


Click submit, select "Yes I am sure".

Reload website and nothing changed, still the black background with purple highlights.

TopBottom

Mottie (MVP) 7/30/2008 7:53 AM EST : RE: theme select issues
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3884
Zomgawsh Poster

It works fine if you remove all box borders - I actually ended up making a new site to test it out. And you may have to reload it a few times to see the changes.
TopBottom

Celestian (New Admin) 7/30/2008 7:56 AM EST : RE: theme select issues
Celestian
Posts: 559
Zomgawsh Poster

So you did the exact same thing I did and it worked?

Sorry I am a complete noobie when it comes to changing things and css. I had assumed I could just change the website theme in this one place and it would change them all.

I'll poke around and see if I can figure out how to remove the borders and then select the new one.

Thanks for the assistance!

ps, test site makes me cringe at all the stuff I need to learn

TopBottom

Celestian (New Admin) 7/30/2008 8:01 AM EST : RE: theme select issues
Celestian
Posts: 559
Zomgawsh Poster

I found what you meant about the borders. I deleted the colour, reloaded and the selected theme showed up. I then went back and set a colour and it worked fine.

Odd but I am now beyond that problem, thanks !

TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%